首页 - 手机版 - 视频教程 - 收费教程
我爱IT技术网教育平台官网LOGO
  • 语文
  • |
  • 数学
  • |
  • 物理
  • |
  • 化学
  • |
  • 英语
  • |
  • 生物
当前位置: 首页 / 试题 / 初中试题 / 初中英语试题 / As a child, I was really afraid of the dark and of getting lost-阅读理解试题

As a child, I was really afraid of the dark and of getting lost-阅读理解试题

来源:52ij试题网   作者:佚名  2015-05-09 17:20  

  导读:同学你好,你正在阅读的是我爱IT技术网教育培训平台所提供的初中英语试题,详细的知识点是:阅读理解的教育类部分,以下是详细描述。

  例题详解  

  例题:As a child, I was really

  题目描述:

As a child, I was really afraid of the dark and of getting lost. These fears were very real and caused me some uncomfortable moments.
Maybe it was the strange way things looked and sounded in my own room at night that scared me so much. There was never complete darkness, but always a streetlight or passing car lights, which made clothes on the back of a chair take on the shape of a wild animal. Out of the corner of my eye, I saw the curtains seem to move when there was no wind. A very low sound in the floor would seem a hundred times louder than in the day. My imagination (想象) would run wild, and my heart would beat fast. I would lie very still so that the “enemy” would not discover me.
Another of my childhood fears was that I would get lost, especially on the way home from school. Every morning I got on the school bus right near my home. That was no problem. After school, though, when all the buses were lined up along the street, I was afraid that I would get in the wrong one and be taken to some other strange places. On school or family trips to a park or a museum, I wouldn’t let the leaders out of my sight.
Perhaps one of the worst fears of all I had as a child was that of not being liked or accepted by others. Being popular was so important to me then, and the fear of not being liked was a serious one.
One of the processes growing up is being able to realize and overcome our fears. Understanding the things that scared us as children helps us achieve greater success later in life.
【小题1】The author had _______ kind(s) of fears when she was a child.

A.one B.two C.three D.none
【小题2】_______ would scare the author at night.
A.Streetlight and car lights B.Wild animals and enemies
C.Moving curtains and wind D.Clothes and walls
【小题3】When she went to some other places, she would _______.
A.walk away without others
B.take a bus by herself
C.follow others closely
D.make sure not to take a wrong bus
【小题4】Which of the following would be possibly true when she was a child?
A.She thought being popular among people was important.
B.She was always the leader of the others.
C.She always got poor grades.
D.She was not liked by others at all.

  答案:
【小题1】C
【小题2】A
【小题3】C
【小题4】A

  考点归纳:本题所考察的知识点是【阅读理解教育类】,属于阅读理解适合初中英语试题As a child, I was really 。

  解析:【小题1】细节理解题,根据文中语句“As a child, I was really afraid of the dark and of getting lost. Perhaps one of the worst fears of all I had as a child was that of not being liked or accepted by others.”理解可知。
【小题2】细节理解题,根据文中语句“There was never complete darkness, but always a streetlight or passing car lights, which made clothes on the back of a chair take on the shape of a wild animal.”理解可知。
【小题3】理解归纳题,根据文中第三段的语句理解归纳可知。
【小题4】细节理解题,根据文中语句“Being popular was so important to me then, and the fear of not being liked was a serious one.”理解可知。

本文来源于52ij试题网http://shiti.52ij.com/,52ij试题网有小学试题、初中试题及高中试题,初中试卷和高中试卷等,欢迎大家继续阅读学习。如有什么问题或建议请加52ij试题网的QQ群6538112沟通交流。

上一页 1 2 下一页

上一篇:Swimming and English Learning... -阅读理解试题 下一篇:Many of us don’t pay attention to the importance of eye care.-阅读理解试题