首页 - 手机版 - 视频教程 - 收费教程
我爱IT技术网教育平台官网LOGO
  • 语文
  • |
  • 数学
  • |
  • 物理
  • |
  • 化学
  • |
  • 英语
  • |
  • 生物
当前位置: 首页 / 试题 / 初中试题 / 初中英语试题 / At 18, many American young people go off on their own-阅读理解试题

At 18, many American young people go off on their own-阅读理解试题

来源:52ij试题网   作者:佚名  2015-05-09 17:18  

  导读:同学你好,你正在阅读的是我爱IT技术网教育培训平台所提供的初中英语试题,详细的知识点是:阅读理解的教育类部分,以下是详细描述。

  例题详解  

  例题:At 18, many American you

  题目描述:

At 18, many American young people go off on their own. They go away to college or find full-time jobs, and they often rent their own apartments. Some get married and start families. This independence(独立性)is learned from childhood. From an early age, American children learn responsibility. Children as young as 2 begin to put away their toys and dress themselves. At 3, many children do simple chores like setting the table.
Using money wisely is also taught early. As soon as a child understands the value of money, he or she receives a weekly allowance. This is used for things the child wants, like toys or treats. The child can spend of save it, usually with little guidance(指导) from parents. If the child wants money besides his or her allowance, it must be made by doing extra chores.
Children are taught early in life to think for themselves. They are allowed to make some decisions-and make mistakes. Failure(失败) often teaches more than success.
【小题1】 Many American young people begin to live on themselves _____ .

A.at eighteen years old B.from childhood
C.after they get married  D.from an early age
【小题2】 An American child learn to _____ at the age of 2 .
A.find a full-time job B.from childhood
C.put away his or her own clothes D.do lots of chores
【小题3】The word “allowance” (in paragraph 3 ) means ______ in Chinese.
A.奖品 B.零花钱 C.财产 D.礼物
【小题4】 A child can get some more money by ______.
A.understanding the value of money B.helping the rich
C.reading many books D.doing extra chores
【小题5】The passage is mainly about ______ .
A.the independence of American children B.the value of money 
C.the guidance from parents D.failure and success of American children

  答案:
【小题1】A
【小题1】C
【小题1】B
【小题1】D
【小题1】A

  考点归纳:本题所考察的知识点是【阅读理解教育类】,属于阅读理解适合初中英语试题At 18, many American you 。

  解析:【小题1】根据第一段At 18, many American young people go off on their own. 可知选A
【小题1】根据第一段Children as young as 2 begin to put away their toys and dress themselves.可知选C
【小题1】联系上下文可知此处指的是零花钱以外的钱,故选B
【小题1】根据第二段If the child wants money besides his or her allowance, it must be made by doing extra chores.可知选D
【小题1】这篇短文主要描述了美国人从孩子很小的时候就开始培养孩子独立生活的能力,故选A

本文来源于52ij试题网http://shiti.52ij.com/,52ij试题网有小学试题、初中试题及高中试题,初中试卷和高中试卷等,欢迎大家继续阅读学习。如有什么问题或建议请加52ij试题网的QQ群6538112沟通交流。

上一页 1 2 下一页

上一篇:In less than two months...-阅读理解试题 下一篇:Swimming and English Learning... -阅读理解试题